Dagen startade med ett träningspass på arenan för hela truppen. Så här nära VM handlar träningen främst om att hitta känslan, rytmen och lugnet inför stundande mästerskap. Från tränarnas håll så är det en fantastisk känsla att se hur truppen växer samman, håller ihop, hjälps åt och stöttar varandra. One Team! Efter träningspasset fick truppen ledigt några timmar och under tiden åkte ledningen till Head of Team meeting. Mötet tog nästan 3 timmar och vi hann få en refresh på de senaste regeländringarna, några kommentarer om tekniker samt lottning och startordning. På ett VM finns det inga lätta lottningar men Sverige har fått bra startnummer i de flesta klasserna! Några väldigt tuffa matcher men det är det vi har tränat för! Dagen avrundades med ett lagmöte på hotellet med information, genomgång av morgondagen och planering.
Bussarna till arenan går redan 06.30 imorgon så det blir tidigt i säng för samtliga!

Imorgon tävlar Simon, Josef och Linnéa och vi hoppas att hela Sverige håller alla tillgängliga tummar för våra spelare!

Kategorier: Poomsae