Bäste medlemsföreningar,

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten är på intåg. Tillsammans med hösten kommer även våra Svenska cuper. Den första cupen i Kyorugi går av stapeln i Öckerö, utanför Göteborg, den 21 september. Svenska cupen 2 i Kyorugi anordnas i Skellefteå den 26 oktober och Svenska cupen 3 i Kyorugi anordnas i Helsingborg den 23 november. För Poomsaens del arrangeras Svenska cupen 1 Poomsae den 28 september i Habo och Svenska cupen 2 Poomsae den 9 november i Vänersborg. Elitserien avslutas med SM i Borlänge den 7-8 december.

Inbjudan för Svenska cupen 1 planeras att publiceras snarast under veckan, då vissa pusselbitar ännu återstår att falla på plats. 

En viktig nyhet för i år är att STU beslutat att det inte ska vara obligatorisk med GAL för att få tävla. Därför kommer vi att återgå till Taekwondopassen. Dock gäller GAL fortfarande för de som innehar det. Således kommer såväl GAL som Taekwondopass vara giltigt och man måste inneha något av dessa tillsammans med giltig legitimation för att få lov att tävla. Inom kort kommer det att gå att inhandla Taekwondopass från vår webshop. Oavsett kommer STU att lösa så att utövarna inte drabbas av detta.

Vi hoppas på en fartfylld och spännande höst!