Kära Taekwondofamilj, 

Vi har lagt ett fantastiskt år bakom oss och ser fram emot ett ännu bättre år. Ett nytt år innebär även nya tag – och i år kraftsamlar vi för att bl.a. förbättra kommunikationen mellan Förbundet och våra medlemmar. Det är väsentligt att våra medlemmar får tillgång till ständig information om det som sker inom svensk Taekwondo. Vi vill att alla ska vara delaktiga i Taekwondos utveckling och att alla ska känna samhörighet. 

Med det sagt välkomnar vi er till vår nya hemsida!

Det var dags att vår hemsida förbättrades och utvecklades. Tanken med den nya hemsidan är att den ska vara modern och enkel men samtidigt elegant och stilfull samt lätt att orientera sig i och hitta information. Den nya hemsidan är i princip klar men vissa delar är fortfarande under uppbyggnad och kommer att fyllas på och utvecklas efter hand. Vi ber er därför att ha överseende med detta. 

Hemsidan kommer, såsom STU:s officiella informationskanal, framdeles uteslutande användas för kommunikation gentemot STU:s medlemmar. Det innebär att all viktig information och alla nyheter samt aktiviteter kommer att publiceras på denna sida. Av den anledningen kommer därför vår Facebooksida att tillfälligt stängas ner. Vi ber därför alla våra medlemmar att kontinuerligt titta in på hemsidan för att hålla sig uppdaterade. 

Synpunkter angående vår nya hemsida tas tacksamt emot på info@stuswe.se 

Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!