STU söker två förbundskaptener – en för herrar/killar och en för damer/tjejer.

Uppdragen innebär i huvudsak att ansvara för de svenska landslagen tillsammans med sportskoordinatorn enligt följande:

Det skall ske 4-6 landslagssamlingar per år. Vidare skall varje landslagsspelare ha individuella träningsdagböcker (elektroniskt) där förbundskaptenerna både skall ställa krav (vissa är givna utifrån SOKs kravmallar), dela ut ”hemläxor” och också följa upp att utsatta mål uppfylls. Vidare skall förbundskaptenerna leda de svenska lagen på Mästerskapen (dock att ”hemma-tränare” fortfarande har rätt att coacha egna utövare om så önskas och internationella regler så medger) samt företräda STU vid representationsevenemang etc.

Ett krav är att Förbundskaptenerna är bosatta i Sverige. Lön efter överenskommelse och tjänsterna är på 25 %.

Skicka in CV senast den 18 februari 2018 till info@stuswe.se

 

Kategorier: Kyorugi