Vänligen följ stegen nedan för att smidigt kunna anmäla er till bl.a. Svenska cuperna i Poomsae:

  1. Varje klubbadministratör kan anmäla samtliga utövare som är medlemmar i klubben. Även enskilda kan anmäla sig själv i individuell klass, par och lag men inte andra i klubben.
  2. Logga in i ert konto på https://stuswe.simplycompete.com och tryck på fliken ”Events” på startsidan.

  3. Tryck på knappen ”Register now” för den tävling ni vill anmäla er till.

  4. Här kan klubbadministratören välja att registrera ett helt lag (klubbens alla deltagare) eller enskilda utövare. För att registrera ett lag så måste ni bilda ett sådant först och det gör ni genom att trycka på fliken ”Team” på startsidan när ni loggar in på ert konto i Simply Compete.

  5. Därefter väljer ni i vilka kategorier era utövare ska tävla.

  6. För par och lag rekommenderas att ni anmäler dessa individuellt och inte genom ett lag. Ni ska även ange namnet på par- eller lagmedlemmen/arna. Om ni inte lyckas med detta får ni jättegärna mejla till abtin.khoshnood@stuswe.se så får ni hjälp.

  7. Efter att ni lagt till alla utövare trycker ni på ”continue” och följer stegen.

  8. Ni har nu anmält era deltagare till tävlingen.

  9. Betalning sker separat genom banköverföring. Om ni får ett påminnelsemejl från Simply Compete angående betalning så ska ni ignorera detta.

Eftersom det är ett nytt anmälningssystem för oss alla och vi inte riktigt är vana vid det samtidigt som systemet fortfarande är under utveckling kommer vi att ha överseende med eventuella fel och misstag. Således kommer vi justera anmälningarna och rätta till de fel som skett för att allt ska bli korrekt med startlistor m.m. inför tävlingen. Hör av er till abtin.khoshnood@stuswe.se om ni märker att något inte är korrekt eller behöver hjälp med att anmäla er (detta gäller särskilt i par och lag). Vi tar gärna del av era synpunkter avseende anmälningssystemet för att kunna genomföra förbättringar! 

1)

2)

3)