Warsawa 2018.09.14 – 2018.09.17

Fredag 14/9

Dags för Challengers första gemensamma utlandstävling, G-klass Polish Open som i år har över 1500 deltagare med klubbar och landslag från hela världen. Laget har flugit in från Stockholm, Malmö och Göteborg. Det finns även flera Svenska klubbar på plats. Invägning och registrering tog tid, direkt till hotellet för att kasta in väskorna sen iväg för att äta kvällsmat. 21.00 och alla är på rummen, det blir upp tidigt imorgon på grund av obligatorisk slumpmässig invägning 07.15.

Lördag 15/9

Samtliga tävlande för dagen måste infinna sig på arenan 07.15 för att vara beredda på att bli uttagna för en extra slumpmässig invägning. Detta har man infört i ett försök att bli av med de kraftiga viktnedgångar som många gör. Tyvärr måste de som tävlar vakna väldigt tidigt för att åka till hallen, vi hoppas att detta inte ska påverka deras prestation och vi har sett till att alla ska somna tidigt. Frukosten öppnar 06.30, bussen till arenan går 06.45 så en extremt snabb frukost sen iväg till hallen.

En extremt lång dag, total haveri i organisation med en random weigh-in som försenade hela tävlingen. Vi fick våra junior listor lite efter 11.00, vilket resulterade i att hela tävlingen blev extremt försenad. sista finalen gjorde Elin kl 23.30. Dessförinnan så gick Mohamad och Ebrahim sina sista matcher. Dagens skörd blev ett brons till Mohamad, Silver till Ebrahim och Ellinor. Dessutom hade vi tre spelare som förlorade i kvartsfinaler.


Tävlande:
Ali Alian – senior -68kg – Kvartsfinal
Mohamed Chehade – junior -68kg – Brons
Leutrim Doroci – junior -78kg, Förlust 1a
Ebrahim Marwan – junior -45kg – Silver
Abullhai Mohamed – juinor -59kg – Kvartsfinal
Izabella Källstrand – junior -59kg Förlust 1a
Lina Wensmo – junior -59kg, – Förlust 1a
Ellinor Malmgren Gabrielin – junior -46kg – Silver
Maria Butcaro – junior -52kg – kvartsfinal
Isabelle Malki – junior -52kg – Förlust 1a

Söndag 16/9

Precis som föregående dag måste dagens tävlande infinna sig för slumpmässig invägning. Som ledare är man helt slut, då måste de aktiva må ännu sämre, först 18h i hallen sova 3h sen till hallen iigen för en slumpmässig invägning.

Tävlande:

Noel Berg – junior -73kg – Förlust 1a
Erik Farmakas – junior -73kg – Förlust 1a
Linus Dahllund – senior -54kg – Förlust 2 a , 8 dels final.
Christian Malki – senior -63kg – Förlust 1a

Stort grattis till en framgångsrik helg, spelare och ledare, vi har en grym gemenskap och sammanhållning , både challengers och övriga Svenskar som tog medaljer.

Coacher & ledare:
Chago Rodriguez
Ahmed Talabani
Jörgen Wensmo
Peter Lunden
Andreas Johansson
Jens Lundin
Bedri Doroci