Efter nästan 16 timmar i hallen blir det ett kort men historiskt inlägg!

Sverige gör sitt bästa VM någonsin under Förbundskapten Finn Buchardts ledning! Inte nog med att Ji-Pyo Lim placerade sig som femma i världen så slog super-Lotta till med ett SILVER!! Sverige gör därmed ett historiskt resultat! Lotta lägger därmed ett silver till sin VM-samling som redan innehåller ett brons från VM 2016! Helt fantastiskt! Svenska klackens vrål nådde nya höjder när medaljen säkrades!

Förutom Lotta och Ji-Pyos resultat så har vi världens 16:e bästa junior damlag med Cornelia, Janice och Lisa. Zaur gjorde en fantastisk insats mot den blivande medaljören från Filipinerna, Katherine var endast 0.3 från Iranskan som tog ett Silver och Lisa gjorde en riktigt stark debut i sitt första VM! En helt fantastisk dag!

Och imorgon gör vi om det igen med Alicia i U30 dam, Jonathan, Olle och Måns i Junior lag herr, Lotta och Josef i par O30, Emma i Junior dag samt Olivia och Robin i par kadett!

Over and out from Taipei!

Kategorier: Poomsae