Bäste medlemsförening,

Förbundsmötet kommer – som tidigare har meddelats – att äga rum den 6 december 2020. Förbundsmötet genomförs digitalt men möjlighet ges till de som så önskar att samlas fysiskt i Stockholm. Antalet platser är emellertid på grund av restriktionerna med anledning av Coronapandemin begränsade. 

Kallelsen bifogas här: Kallelse STU Årsmöte 6 december 2020

Dessutom har kallelsen publicerats på Förbundsmötets egen sida på STU:s hemsida. På denna sida kommer all information och alla handlingar inför Förbundsmötet att publiceras löpande. Samtliga möteshandlingar kommer att publiceras senast 14 dagar innan Förbundsmötet, dvs. den 22 november 2020. Följ länken för att komma till sidan om Förbundsmötet: http://stuswe.se/stu/forbundsmote/

Vi rekommenderar er att regelbundet besöka sidan för att ta del av eventuella uppdateringar. Vi kommer dock att lägga ut eventuella uppdateringar även som nyhet på vår hemsida för att det ska bli mer lättillgängligt. 

Vi ser fram emot att träffa er alla (digitalt eller fysiskt) på vårt Förbundsmöte den 6 december 2020. Tveka inte att mejla till info@stuswe.se vid frågor.

Trevlig helg!

/Styrelsen för Svenska Taekwondounionen