2 juli skickades information ut till våra medlemmar med bland annat instruktionerna nedan gällande uttagning till VM i kamp och poomsae. Får du inte informationsbreven från STU och vill börja få dem, skicka gärna ett mail till info(at)svenskataekwondounionen.se.

De som är 1:or efter elitserien 2023 ska skicka in sina tävlingsresultat till landslag.kyorugi(at)svenskataekwondonuionen.se respektive landslag.poomsae(at)svenskataekwondonuionen.se senast 10 juli 2024 med individuella resultat i G-tävlingar under 2024, placering samt storlek på klassen (totala antal deltagare, exempel 1 av 5 eller 1 av 55). 

De 2:or som tagit medaljer under 2024 kan också skicka in sina resultat.

Uttagning kommer att göras baserat på nationell och internationell prestation samt antal utövare som STU har möjlighet att delfinansiera.