Under helgen den 24-25 februari ägde German Open Poomsae rum i Hamburg, Tyskland. Det är en stor tävling med tufft motstånd. Totalt deltog över 400 tävlanden. 

Sverige representerades av följande utövare: Josef Chiu (U60), Lotta Dahlqvist (U60), Linnéa Ruiz Mutikainen (U30), Jesper Ladegaard-Pedersen (junior), Cornelia Lelinge (junior), Norah Ladegaard-Pedersen (Minior) och Gustav Lelinge (Minior). På domarsidan fanns Sverige representerad genom Peter Nordin och Laban Frederiksen. 

Det blev en väldigt lyckad tävling för de svenska deltagarna!

Resultat

Norah Ladegaard-Pedersen och Gustav Lelinge i par – Guld 
Lotta Dahlqvist – Silver
Norah Ladegaard-Pedersen – Silver
Gustav Lelinge – Brons

Tyvärr blev det inga medaljer för Josef, Linnéa, Jesper och Cornelia den här gången – men de gjorde alla en fantastisk insats och blev en erfarenhet rikare! 

STORT GRATTIS!!

Samtidigt som tävlingen pågick hade landslaget sitt första läger i freestyle Poomsae i Trosa under ledning av Finn Buchardt (Förbundskapten), Leon Hobro (Special coach – fys och freestyle) och Daniel Lee (Special coach – teknik och hoppsparkar). Även ett stort tack till Michael Brännback och Lars Wiberg som hjälpte till med arrangemanget. 

Bra jobbat alla!! 


Skicka gärna in resultat och information med bilder om tävlingar, läger m.m. som ni deltar på till info@stuswe.se om ni vill att dessa ska publiceras på STU:s hemsida. Vi tar tacksamt emot alla uppgifter som är positiva för vår sport!