Anmälningstiden till Svenska cupen 3 Poomsae har förlängts till och med onsdagen den 10 oktober.

Anmälan görs på: https://stuswe.simplycompete.com

Inbjudan hittas här: https://usercontent.one/wp/www.svenskataekwondounionen.se/wp-content/uploads/2018/08/Inbjudan-Svenska-cupen-3-Poomsae-2018-1.pdf?media=1716457460

Efter att mix-par och mix-team på Svenska cupen 2 Poomsae i Habo visade sig vara ett framgångsrikt koncept har det beslutats att i detta läge även införa mix-par och mix-team på Svenska cupen 3 Poomsae i Borlänge. Mix-par innebär att utövarna kan bestå av samma kön när de tävlar och mix-team innebär att utövarna kan bestå av olika kön när de tävlar. Mix-par och mix-team kommer att införas i Borlänge på såväl nybörjarklasserna som de avancerade klasserna. Dessutom kommer det finnas en möjlighet för avancerade att tävla i freestyle, dock under förutsättningen att de kommer att tävla med elitkategorierna. Avancerad freestyle kommer följaktligen att slås ihop med elit freestyle. Observera dock att ett Freestyle lag eller par inte får innehålla både avancerad och elit, utan ett lag eller par i Freestyle måste antingen bestå av avancerade eller elit. Därtill får även miniorer tävla i Freestyle.

Vi har även fått besked av WT att de håller på att jobba med en uppdatering på Simply compete avseende anmälan av par- och lagkonstellationer så att det blir smidigare och lättare.

Hoppas att så många klubbar som möjligt anmäler sina utövare!

Väl mött i Borlänge!