Så har det blivit dags för Challengers sista officiella samling  2018. Det är Challengers femte läger och andra gemensamma internationella för detta året,. Detta läger vi håller på Gran Canaria mellan 17-24/10. Laget har  inplanerade träningar tillsammans, b.la med klubbar i Las Palmas samt ska de aktiva delta på Las Palmas Open lördagen den 20e oktober.


Coacher

Chago Rodriguez
Ali Chehade

Team manager
Corina Gabrielin Lunden

Video management
Jörgen Wensmo

Spelare
Lina Wensmo -63
Ellinor Gabrielin -49
Isabelle Malki -52
Izabella Källstrand -59
Noel Berg -68
Mohamad Chehade -68
Christian Malki -63
Linus Dahllund -54
Ali Alian -68

Onsdag 2018-10-17

Avfärd, laget reser ut från två destinationer, ett gäng från Stockholm och ett gäng ifrån Köpenhamn. Efter att alla landat kvitterat ut hyrbilar så börjar resan till Amadores beach och hotellet. Det var en lång resa men nu är alla på plats.

Torsdag 2018-10-18

Träning, träning träning!


Frukost på balkongen med fantastisk utsikt, laget ska åka till Amfi beach för att spela voleyboll och sol och bad. Efter några timmars avslappning åker laget vidare till Las Palmas för kvällsmat och träning träning 2 h uppe i bergen.

Fredag 2018-10-18

Invägningsdag, alla har sina rutiner, laget startar med frukost följt av ett par timmars skolarbete. Var dag har vi avsatt tid för både träning och skolarbete, sol och bad. Vi hittade en lokal brodyrfirma där vi broderat badlakan som minne till hela laget, även till de spelare som inte fått ledigt från skolan. Vi har inte glömt er så ni kommer att få era badlakan nästa träff!

Invägning på Unión Deportiva Las Palmas, även kallade Los Amarillos, är en spansk fotbollsklubb från Las Palmas de Gran Canaria. Hemmaarenan heter Estadio de Gran Canaria och kan ta 31 250 åskådare. Laget spelar för närvarande i La Liga (2016/2017). De blev uppflyttade till La Liga efter en fjärde plats i Segunda División 2014/2015 och har därefter vunnit i playoff-finalen mot Real Zaragoza.

Ud Las Palmas grundades den 22 augusti 1949, genom en sammanslagning av de fem största klubbarna på ön. Anledningen till sammanslagningen var att man ville skapa ett så starkt lag att det kunde få spelarna att stanna på ön och kunna tampas med de största klubbarna.

Efter invägningen mötte vi upp med Chagos barndomsvän Jorge Hernandez, Jorge gav laget ett varmt mottagande och kommer att supporta laget under morgondagen.

Game-day, 2018-10-20

 
8 st startande, vi gör en kanon tävling på alla sätt å vis, 6 guld, 2 silver och 2a bästa klubb. 1an hade ca 40 deltagare.

Nu fortsätter vi de sista dagarna med träning, teambuilding – samt utrymme för sol, värme och bad!


Elli tränar dolleyo chagi

Moe tränar dolleyo chagi

Löpträning längst stranden.

2018-10-21

Teknikträning på strandpromenaden samt bad.

Efter morgonpasset åkte laget för att bada i lagunen i Las Palmas.

Kvällsmat.

 Morgonpass 2018-10-22Kvällspass 2018-1022

2018-10-24
Sista dagen, Frukost, morgonpass, sen få de sista solstrålarna. Lunch . eftermiddagspass och sen kvällsmat.