VMs tredje dag var även denna fylld av många svenskar på mattan. Hela 5 startar och givetvis nästan alla samtidigt. Först ut gick Alicia i U30 dam mot Asian Games medaljören från Malaysia. Med match nummer 2 och lite strul från arrangören så blev det extra stressigt direkt från start. Alicia gjorde en riktigt bra insats men gick tyvärr inte vidare från första omgången. Nästa Svensk ut var Emma i Junior dam. Även Emma hamnade i svåraste gruppen men placerade sig starkt i preliminär! Lotta Josef stod på tur efter Emma i över 30 par. På ett VM handlar det om ibland hundradelar och här missade Josef och Lotta semin med just dessa trots fina mönster! Olivia och Robin gjorde även VM-debut i kadett par och en otrolig sådan! Två fantastisk stabila mönster varav en var keumgang! De placerade sig fint och även här missades avancemang med minsta marginal. Sista ut för dagen gick så våra fantastiska junior herrar! I en grupp med 10 lag där 5 går vidare till final och man har Korea, Iran, Thailand, Vietnam och Mexico så ska du verkligen kriga för att gå vidare. Killarna levererade kanske dagens bästa resultat och hade vittring på avancemang och låg länge på 5:e plats. Tyvärr räckte det inte hela vägen till semi denna gång men vilket team!

Imorgon går VMs sista dag och vi har fortfarande 5 starter kvar. Måns och Ellen i Junior par, Roger i U40, Olivia och Robin i individuell kadett och slutligen Alex och Lisa i Freestyle Par under 17.

Over and out from Taipei!

Kategorier: Poomsae