Äventyret är över för denna gång och vi avslutade med flaggan i topp! Idag hade vi våra kadetter individuellt, junior par, U40 herr och freestyle par under 17.

Först ut gick Sveriges juniorpar i den tuffaste av junior grupperna. Efter två riktigt bra mönster satt klacken i spänd förväntan för att se om det räckte. Detta VM har vi inte haft 100-delarna på vår sida och resan var över för fantastiska Ellen och Måns. Det positiva är att tittar man på europeerna som deltog så låg Måns och Ellen i top 5! Det bådar gott för EM nästa år. Roger gjorde en av de bästa första mönstren i gruppen man tappade tyvärr en del i andra. Roger hade vittring på avancemang men åter igen dessa 100-delar.


Robin och Olivia gick ut i helt galna kadettgrupper. Motståndet kan ha varit det tuffast då samtliga asiatiska länder med undantag från Kina hade starter. Våra Svenska stjärnor slogs hårt om poängen och åker hem med hakan högt! Sista ut för Svenska truppen på VM gick Alex och Lisa i Freestyle Par U17. Nivån är otrolig på deltagarna och när musiken klingade ut så kan vi konstatera att vi har ett freestyle par som placerade sig på 11:e plats i Världen!!!

Vi summerar ett fantastisk, historiskt och för Sverige viktigt VM med en enkel hälsning.

One Team!

En full rapport kommer när vi är tillbaka i verkligheten.

Finn Buchardt med ledning, trupp, familj och hejarklack signing off.

Over and out from Taipei!

Tyvärr saknas några på bilden men vi tror att samtliga åker hem med härliga minnen och nya vänner från hela världen!

Kategorier: Poomsae