Mellan den 5 och 8 september 2019 anordnades U21-EM i Helsingborg där utövarna kämpade för en plats på prispallen och    därmed att få bli en av de bästa utövarna i Europa. Mästerskapet, som arrangerades av Tian Dao Taekwondoförening tillsammans med Helsingborg stad och World Taekwondo Europe, var framgångsrikt och totalt sett deltog 37 länder med nästan 500 utövare.

För Sveriges del blev det tyvärr inga medaljer denna gång, men väldigt starka insatser från våra deltagare! På domarsidan hade vi Reza Abrishami, Atié Fouad , Sepehr Mir och Michel Zeidan som dömde under mästerskapets fyra dagar. På plats under mästerskapet fanns även STU:s ordförande Fresia Pérez och styrelseledamöterna Reza Abrishami och Abtin Khoshnood för att representera STU. STU riktar ett stort tack till arrangörerna och alla volontärer som möjliggjort detta välorganiserade och lyckade mästerskap. 

I februari 2020 kommer vi åter att rikta blickarna mot Helsingborg då denna vackra stad välkomnar dessa 37 nationer och fler därtill att göra upp om medaljplatserna på President’s Cup Europe.