🇸🇪 Ett stort grattis till Frederik Emil Olsen som idag tog brons på U-21 EM efter 4 matcher. 🇸🇪

Match 1
19-8 mot Tyskland 🇩🇪
Frederik kontrollerade matchen från början till slut. Var aldrig hotad och fick en bra start på turneringen.

Match 2
11-4 vs Turkiet 🇹🇷
Frederik tog en tidig ledning med 3-0 som sedan gick upp till 3-3 i slutet på 2.a ronden. I sista ronden la Frederik in en extra växel och satte 2st dwitchagi som gav honom 8 poäng och en skön, bra vinst.

Match 3 mot Ukraina
32-12 vs Ukraina 🇺🇦
I 3.e matchen visade Frederik 100% stjärnstatus. Inledde snabbt och tog en 7-0 ledning, bla genom en dwitchagi som gav räkning på Ukraina. Efter blev det fortsatt fullt ös och uppriktigt satte Frederik några klockrena träffar på hjälmen som inte gav utslag.
I början på 3.e ronden bröt domaren matchen för överlägsenhet och bronset var säkrat.

Match 4 mot Ryssland 🇷🇺
Frederik tappade med pointgap mot ryssen Popov som har både senior VM-silver och Ungdoms OS-guld. Frederik fick mental blockad och hamnade i ett läge där han knappt försökte fightas.

Slutsummering:
Ett U-21 EM brons som än en gång visade att Frederik tillhör absoluta världstoppen. Frederik har senaste året tagit Guld på Klubb EM och Brons på senior EM. En underbar utdelning för vårt 18-åriga framtidshopp.