För att vi ska kunna erbjuda bra tävlingar är det nödvändigt med en kompetent coach- och domarkår. Styrelsen har, på grund av undantagsregler från gällande internationella tävlingsregler för tävlingar på Svensk mark, beslutat att samtliga svenska coacher dvs. även innehavare av internationella coachlicenser, för att få coacha ska ha deltagit på en STU Coachutbildning. Detta gäller för samtliga STU sanktionerade tävlingar som genomförs i Sverige – alltså både avancerade och nybörjare tävlingar.

För att ge fortsatt goda förutsättningar till våra coacher och domare på höstens tävlingar genomför domarkommittén ytterligare en nationell Kyorugi coachutbildning online lördagen den 28 oktober kl. 10:00 – 17:00 (lunchpaus kl. 13:00-14:00). Mer information om utbildningen och om hur anmälan och registreringen går det till, framgår från inbjudan till utbildningen.

Varmt välkomna med er anmälan!

Kategorier: Coach