STU vill återigen påminna er att se över era kontaktuppgifter. Då vi kontinuerligt skickar ut information är det bra om rätt uppgifter finns tillhanda och vi vill inte att ni går miste om något. Detta gäller alla, från föreningar till utövare. Föreningar får gärna skicka in uppdaterad information till oss på info@stuwe.se också utöver att bara uppdatera era hemsidor och sociala medier.

Tänk på att INTE uppge er jobbmail som kontaktmail. Detta gäller bland annat kontaktpersoner så som ordförande och coach/ledare med mera. Vi strävar efter ett organisatoriskt arbetssätt och om du/ni till slut inte finns kvar i föreningen har inte de möjlighet att ha underlag på mail/information därefter. Likaså om ni inte finns kvar på arbetsplatsen så har ni inte åtkomst till den mailen då den upphör att gälla.

Om ni behöver hjälp med detta, tveka inte att höra av er till vårt kansli på mail (info@stuswe.se) eller telefon (073 73 490 23).