För att vi ska kunna erbjuda bra tävlingar är det nödvändigt med en kompetent coach- och domarkår. På grund av undantagsregler från gällande internationella tävlingsregler för tävlingar på Svensk mark, behöver samtliga svenska coacher dvs. även innehavare av internationella coachlicenser, för att få coacha ska ha deltagit på en STU Coachutbildning. Detta gäller för samtliga STU sanktionerade tävlingar som genomförs i Sverige – alltså både avancerade och nybörjare tävlingar.

För att dra nytta av erfarenheterna från höstens tävlingar och för att skapa optimala förutsättningar för både coacher och domare inför vårens evenemang, genomför domarkommittén en serie nationella Kyorugi coach- och domarutbildningar enligt etablerad rutin.

Coachutbildning Distans/ Umeå 3 februari

Domarutbildning Umeå 4 februari

Coachutbildning Distans/ Västerås 2 mars

Domarutbildning Västerås 3 mars

Domarutbildning Värnamo 9 mars

Varmt välkomna med er anmälan!

Kategorier: Information